Ljetni plesni kamp, vol.1

Dragi svi,

Raduje nas što možemo objaviti da je prvi Star Point ljetni plesni kamp uspješno završio. Neizmjerno smo zahvalni što možemo s vama podijeliti čaroliju i strast koju smo doživjeli kroz ovaj tjedan.

Ovaj kamp nije bio samo o plesu – bio je o izražavanju kroz pokret, glazbu i glumu. Puno smo se smijali, pjevali i plesali, ali ono što je najvažnije – stvorili smo uspomene koje će trajati zauvijek. Kroz ove aktivnosti, naše male zvjezdice su uspjele istražiti svoje talente, upoznati nove prijatelje i obogatiti svoj duh.

Uz sve ovo, uživali smo i u ukusnoj hrani koja je poslužena svaki dan. Glazba koja je odzvanjala kroz prostor kampa dala je svemu poseban ton, čineći ovaj tjedan još ljepšim i nezaboravnim.

Ponosni smo na sve sudionike kampa, na naše učitelje, na njihovu strast i trud, a naša srca su ispunjena radošću i zahvalnošću gledajući kako djeca rastu i razvijaju se.

No, ovo nije kraj. Već se radujemo novim avanturama na sljedećem kampu. Vidimo se uskoro u novom krugu veselja, energije i strasti. Ostanite s nama, budite spremni za sljedeći Star Point ljetni plesni kamp.

Velika hvala našim sponzorima Paket 24, Dukat, Le Ballon i cvjećarnice Eva Maria. Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i doprinijeli u ovom predivnom putovanju. Jedva čekamo da ponovno zaplešemo zajedno!