Naša priča

Strogi smo.

Jer nismo još jedna zabavna rekreacija za djecu. Mi smo STARPOINT, jedinstven koncept koji kroz sinergiju glazbe, plesa i pokreta paralelno usavršava socijalne i umjetničke vještine gdje se na poseban način pristupa svakom pojedinom djetetu kako bi se iz njega izvukao najveći mogući potencijal.

Navike i mindset svakog djeteta se razlikuju, nekad, doduše, samo u nijansama. Ali upravo te nijanse čine vaše dijete posebno. Na nama je da tu posebnost otkrijemo, usmjerimo i njegujemo. U STARPOINTU PLES NIJE REKREACIJA NEGO NAČIN ŽIVOTA.

O nama

Upoznajte naš tim

,,Pleši kao da si već pobijedio!’’

Božena Fitz – Učitelj plesa

TETA BOŽENA, kako ju od milja zovu mali plesači i plesačice. Intenzivno radi s djecom već preko 30 godina te je u svom dugogodišnjem radu iznjedrila mnoge prvake, talente i zaista posebne plesačke zvijezde.

Ali Boženu djeca ne obožavaju radi njezinog osebujnog plesnog opusa, već radi njene prekrasne osobnosti i pozitivne energije koju djeca odmah prepoznaju i kojoj vjeruju.

Boženi je ples životni poziv te je još kao mala trogodišnja djevojčica započela svoje prve plesne korake upravo u renomiranoj baletnoj školi Zagreb, Ilirski trg, koja će ju kasnije odvesti na pozornicu našeg Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Više od 10 godina pleše jazz dance, step, suvremeni ples, najviše standardne i latinsko-američke plesove, te postiže zavidne rezultate.

Najveća kvaliteta učitelja je upravo u PRISTUPU i NAČINU na koji prenosi znanje i vještine. Božena je školovani pedagog sa završenim fakultetom za rehabilitaciju, vrhunska plesačica i najvažnije, krasna osoba sa velikim srcem, najbolji učitelj koji se djetetu može dogoditi!

  • završila baletnu školu Zagreb (od 1980. do 1990.)
  • plesala balet u HNK
  • 10 godina se aktivno natjecala u standardnim i latino američkim plesovima
  • završila srednju pedagošku školu
  • studirala na Fakultetu za rehabilitaciju, u toku studija radila s grupama ženske djece rehabilitaciju POKRETOM
  • vodila ritmiku i ples u dječjim vrtićima
  • obučavala ples i pokret sve uzraste djece u renomiranim plesnim školama, od ritmike i prvih plesnih pokreta do priprema plesnih sportaša za natjecanja i državna prvenstva
  • preko 10 godina vodila plesnu animaciju djece za Plesni centar Fredi na Lošinju.
  • Plesni centar Nicolas od 2018. do 2022.

Domagoj Sertić – UČITELJ Plesa

Prvak u standardnim i vice prvak latinsko američkim plesovima te u suvremenom plesu. Podučava više od 20 stilova plesa te se i dalje aktivno bavi sportskim plesom uz svoju plesnu partnericu Korinu Kovačić. Zajedno su Članovi reprezentacije RH u standardnim plesovima. Završio je Umjetničku plesnu školu Silvije Hercigonje.

Korina Kovačić – UČITELJ Plesa

Korina pleše od svoje šeste godine. Od 2016. godine započinje s natjecanjem kao solo plesačica i ostvaruje uspješne rezultate, a kasnije isto tako i sa svojim plesnim partnerom. S njim ima cilj prenositi svoje znanje i ljubav prema plesu.

Magdalena Martinčić – učitelj plesa

Još kao dijete pokazala veliki interes za glazbu te izvedbene umjetnosti. U Glazbenoj školi Zlatka Balokovića stekla zvanje glazbenica gitaristica te po završetku upisala studij muzikologije na Muzičkoj Akademiji u Zagrebu gdje je trenutačno apsolventica. Uz studij bavi se klasičnim solo pjevanjem, plesom i zračnim akrobacijama.

,,Kada se glazba nalazi u tvojoj duši, onda i tvoja glazba ima dušu. I ne mora biti savršena, već mora biti prirodna i iskrena, tvoja. Tu nastaje magija.’’

Pia Kartelo – učitelj pjevanja

Rođena sam 2.5.1994. u Zagrebu. Pohađala sam osnovnu glazbenu školu Zlatka Balokovića, smjer violina, nakon čega sam u istoj školi nastavila i srednjoškolsko obrazovanje na odjelu za Solo pjevanje u klasi prof. Ljerke Vladović, zatim kod prof. Arijane Gigliani Philipp, u čijoj klasi sam i maturirala. 2018. godine sam upisala Muzičku akademiju u Zagrebu, 4. odsjek za pjevanje u klasi prof. Helene Lucić Šego. Iza sebe imam brojne nastupe i koncerte. Nastupala sam na koncertima i projektima Muzičke akademije u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, u kazalištu Komedija, na festivalima duhovne glazbe, na brojnim kulturnim događanjima. 

Dobitnica sam 1. nagrade na međunarodnom pjevačkom natjecanju Stojan Stojanov Gančev u Zagrebu prošle godine te sam osvajala nagrade na natjecanjima kao što su HDGPP, međunarodno pjevačko natjecanje Lazar Jovanović u Beogradu…Osim što se bavim operom i operetom, bavim se i mjuziklom i popularnim pjevanjem te nastupam diljem Hrvatske. 2015. sam osnovala band Footloose zajedno sa svojim klavijaturistom, Valentinom Žlaburom, s kojim sviramo tokom cijele godine kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu.

Miro Čabraja – učitelj glume

Rođen je 05. travnja 1994. godine u Zagrebu, gdje završava osnovnu i srednju školu. Tijekom osnovnoškolskog obrazovanja postaje član Učilišta dramskog studija Zagrebačkog kazališta mladih, gdje stječe prva kazališna iskustva. Godine 2014. upisuje Fakultet za film i scenske umjetnosti u Zagrebu u klasi doc. Branke Cvitković. Za vrijeme studija imao je prvu profesionalnu ulogu u mjuziklu ‘Legenda Ružice grada’ redatelja Roberta Boškovića u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija. Prvu televizijsku ulogu odigrao je 2013. godine u seriji redateljice Snježane Tribuson, ‘Odmori se, zaslužio si’ uloga Bobe. 

Pred kraj prve godine studija, režira autorsku predstavu za djecu Ti i Ja – znanstvenika dva. 2016. godine, još za vrijeme studija, osniva vlastito kazalište La La Land koje je u tri godine rada produciralo sedam kazališnih komada namijenjenih najmlađima: Ti i Ja-znanstvenika dva, Djed i Karlo, Tri praščića – selidba na Jadran, Dan u laboratoriju malog znanstvenika, Ti i Ja – naučnika dva, Svemirski Božić i MC show. Kazalište broji preko 1000 izvedbi programa. Snimio je nekoliko televizijskih uloga u serijama, TV emisijama i reklamama. U sklopu kazališta La La Land, piše i producira projekte. Na društvenim mrežama broji preko 150 000 pratitelja.