Program

PLESOVI

PLES, RITMIKA – usvajanje osnovnog plesnog držanja i pokreta, osvješćivanje vlastitog tijela, prepoznavanje ritma i glazbe

BALET – osnove klasičnoga baleta, rad na balansu, okretajima i gracilnosti. Potiče se pravilno držanje, što je izuzetno važno u razvoju svakog djeteta.

SHOW DANCE – naglasak na čvrstoći pokreta, eksplozivnosti, doživljaj i prezentacija različitih žanrova glazbe, moderne koreografije, moderni ples step..,

MTV DANCE – usavršavanje posebnih plesnih tehnika koje se primjenjuju u koreografijama specijalno za glazbene spotove

LA I ST PLESOVI – razvijamo širinu glazbeno plesne svjetske kulture

TIKTOK DANCE – stvaranje svog vlastitog autentičnoj plesnog TikTok izričaja

KONDICIJSKI TRENINZI – rad na fizičkoj spremi, tehnike disanja pri naporu, pomicanje fizičkih granica i pomicanje mentalnih barijera

STRETCHING – Vrlo važne i strogo kontrolirane vježbe istezanja koje doprinose elastičnosti i “vretenastom” oblikovanju mišića, opuštanju i istezanju cijele muskulature te oslobađanju puteva protoka energije u tijelu.

PLES S PRIRODOM – Povremeni sati i radionice u prirodi kojih je benefit aktivno boravljenje na zraku, ali i osvješćivanje povezanosti s prirodom.

PO ČEMU SMO (JOŠ) DRUGAČIJI 🙂 – Svi naši sati su djelomice vođeni na engleskom i na španjolskom jeziku, gdje naše male plesne ⭐ spontano, bez pritiska i očekivanja usvajaju odlične osnove dva svjetska jezika. 
AIREX BALANCE TRENINZI – Posebne terapeutske strunjače koje poboljšavaju motoričke sposobnosti i ravnotežu te posturalnu kontrolu. Medicinski odobrena, originalna švicarska Airex pjena neprestano izaziva tijelo da održi ravnotežu i stabilizira zglobove. Vježbe na Airex strunjači potiču angažman većeg broja dubljih mišića. Vježbanje na Balance strunjači ciljano poboljšavaju kondicijske i koordinativne sposobnosti, kao što su snaga, izdržljivost, diferencijacija i ravnoteža.

Program

Kulturne vještine

GLAZBENA I VOKALNA RADIONICA – usvajanje osnovnog glazbenog znanja (glazbena ljestvica, ritam) te razvijanje vještine glasovnog pjevanja uz ples.

NUTRITIVNE RADIONICE – predavanja o zdravoj prehrani namijenjenoj upravo plesačima/ sportašima te radionice o prakticiranju takvog načina prehrane, sve prilagođeno dobi polaznika radionica. Zdrava ishrana kao lifestyle.

STARDUST RADIONICA – radionica za posebno predane, motivirane i fokusirane polaznike sa kojima se detaljnije radi na prezentaciji, samopouzdanju, jedinstvenom glazbenom izričaju – karizmi.

TREMA-OFF radionica (minimiziranje treme) – osvješćivanje razloga, manifestacije, subjektivnog osjećaja treme, te njenih posljedica na izvedbu. Ponavljanje vježba relaksacije, fokusa, jačanja samopouzdanja, kako bi se pozitivno usmjerio osjećaj treme.

BFF BONDING – zabavne vježbe međusobnog povjerenja i uvažavanja kojima bolje upoznajemo jedna drugu te još više cijenimo sličnosti i razlike u BFF odnosu.

TIMSKI I NATJECATELJSKI BONTON – razumijevanje i USVAJANJE ispravnih i/ili prihvaćenih obrazaca ponašanja na treningu, nastupu ili natjecanju, kao i u garderobi ili zajedničkim aktivnostima van dvorane, razvijanje svijesti o tome da je plesač u zadnjem redu važan kao i onaj u prvom te da ovdje nismo (samo) zbog vlastitog uživanja i ispunjenja, već zbog savršenog prenošenja doživljaja PUBLICI.

ZVJEZDANI I PROFESIONALNI INTEGRITET – predavanja o osobnostima koja čine razliku između “razmažene, umišljene zvijezde” i prave, istinske zvijezde, profesionalne, disciplinirane, fokusirane na daljnje i vječno osobno i profesionalno napredovanje.

Radionice kojima se potiče samostalno uvježbavanje i naporan rad koji čini ZVIJEZDU.

PRIVATNI SAT (individualan rad) – rad na svemu navedenom, na svakom i najmanjem dijelu kompleksne slagalice djeteta – izvođača, uz stalni i strogi nadzor trenera ili profesora. Sat 1 na 1, u kojem se posvećuje isključivo tom jednom djetetu i njegovim predispozicijama.

GLUMA

PJEVANJE